Heelhuids Huren

Woningtarget – bestrijdt zwendel en bedrog op de woningmarkt

Woningtarget.nl is de grootste en meest innovatieve woningzoekmachine. Op Woningtarget.dk kan je zoeken naar bijna alle beschikbare woningen in Denemarken en kan je zoeken naar bijna alle woningzoekenden.

Woningtarget heeft een visie om er alles wat menselijk mogelijk is aan te doen om er voor te zorgen dat nep advertenties van oplichters geblokkeerd worden, zodat oplichting zo veel als mogelijk wordt voorkomen.

Woningtarget´s beleid om zwendel en bedrog in woningadvertenties te voorkomen
Woningtarget heeft het sterkste programma voor kwaliteitscontrole van advertenties van de branche ontwikkeld. Dit wordt gecombineerd met proactiveve communicatie met Woningtarget gebruikers over hoe oplichting kan worden voorkomen.

Om nep advertenties te voorkomen heeft Woningtarget een aantal acties ondernomen:

  • Men kan slechts een advertentie plaatsen op Woningtarget als je je persoonlijke gegevens afstaat en je mail-adres bevestigt. Alle gegevens m.b.t. diegene wordt opgeslagen.

  • Alle nieuwe verhuurders en verkopers worden handmatig goedgekeurd door de administratie van Woningtarget, voordat ze de mogelijkheid krijgen om advertenties te plaatsen.

  • Alle nieuwe woningadvertenties worden handmatig gecontroleerd op oplichting m.b.t. grootte, locatie en prijs.

  • Alle woningadvertentie plaatsers kunnen bereikt worden via hun email-adres of hun webpagina, en kunnen zich daardoor niet verstoppen achter een in-mailsysteem.

  • Woningtarget heeft een speciale filter ontwikkeld die buitenlandse IT criminelen identificeert en daardoor probeert oplichting te voorkomen.

  • Als Woningtarget een advertentie deactiveert op grond van een vermoeden van oplichting, worden gelijk alle woningzoekenden die in contact zijn geweest met de plaatser van de advertentie hiervan op de hoogte gesteld.

  • Aangezien je oplichting nooit geheel kunt voorkomen, worden gebruikers van Woningtarget proactief geinformeerd over hoe ze oplichting kunnen herkennen en hoe ze zichzelf hier tegen kunnen beschermen, zowel op Woningtarget.nl als op de informatieportaal heelhuidshuren.nl, die is ontwikkeld door Woningtarget.

Lees meer over Woningtarget:
Over Woningtarget
Over het voorkomen van zwendel en bedrog op Woningtarget

NB! Maak NOOIT geld over vóór je de verhuurder hebt ontmoet, de huurwoning hebt bezichtigd en een getekend contract hebt ontvangen!
Zie hier een overzicht van beschikbare woningen
Ben je een verhuurder? Verhuur je woning nu!